En vecka på Gran Canaria

Hej på er! Har haft en super vecka på Gran Canaria, även fast inte vädret varit det bästa så har vi ändå haft så roligt och gjort det bästa av resan. Jag åkte dit med pappa, hans jobbarkompis Kent men han kallar vi för Budde, Buddes dotter Jonna och en annan jobbarkompis som vi kallar för Larsson. Pappa och Budde är bästa kompisar och så länge jag funnits har dem alltid varit det så jag har känt Jonna hela mitt liv, vi är lika gamla och vi kommer jättebra överens och vi har varit utomlands till flera ställen ihop. Har ju inte haft något internet som ni antagligen märkt men jag har ändå suttit och skrivit vad vi gjort alla dagar i ett word dokument så jag kan lägga upp nu på bloggen när jag kom hem.



Måndag: Vi blev hämtade hos oss av Buddes pappa också åkte vi till flygplatsen, vi åkte från Karlstads flygplats. Vi köpte lite dricka och godis i taxfreen sen bar det iväg. Flyget var ganska drygt, 5 timmar tar det ungefär till Gran Canaria. Också kom vi fram, hämtade väskorna osv och tog transfern till hotellet. Vi bodde på olika hotell men bara några minuter från varandra så jag och pappa checkade iallafall in i vårt hotell, vi hann och plocka fram lite i rummet och sen skulle vi gå utanför ytterdörren där vi hade en liten egen balkong på den sidan också BOOM så blåste dörren igen, så där stod jag och pappa i strumporna och ja utan någonting, nyckeln låg där inne på bordet och fan vad vi skämdes när vi fick gå till receptionen efter 5 minuter och be dem att låsa upp åt oss... Sen när vi kommit in i rummet igen gjorde vi oss iordning lite och började dricka lite på rummet sen mötte vi upp Budde och Jonna också gick vi och tog satte oss vid ett kebabställe och åt och drack lite men klockan drog iväg rätt snabbt, vi hade kommit till hotellet vid klockan 12 och var ganska trötta så vi gick hem och la oss rätt tidigt. 

Tisdag: Denna dagen var det kanonväder, jag och pappa vaknade upp och gick direkt ner till supermarketen som låg precis nedanför vårt hotell och köpte lite frukost och godsaker, vi hade ju självhushåll på vårt hotell så vi lagade eget eller ja åt ute. Så vi satt och åt en god frukost på vår balkong i det fina vädret det var nog 25 grader. Sen gick vi längs strandgatan där det är restaurang efter restaurang och lite små shoppar och barer, där satt Budde och Jonna på en och drack lite också var det livemusik så vi satte oss där med dem en stund sen gick jag och Jonna till Kashba som är ett stort center som ligger precis utanför vårt hotell, där köpte Jonna en epilator och jag köpte en rak maskin till pappa som jag visste att han ville ha. Sen shoppade vi loss på massa godsaker, flera chipspåsar, drickor, sprit, cider, öl, cigaretter, godis och ja pengarna drog iväg haha. När vi kom hem gjorde vi oss iordning och Budde och Jonna kom till vårt hotell också drack vi här och lyssnade på musik och hade det roligt sen kom två andra svenskar upp till vårt rum och festade med oss, sen när jag och Jonna skulle gå och köpa mer sprit och dricka lyckas Jonna stänga balkongdörren också glömde vi nyckeln på bordet (IGEN!) så vi fick gå till den där jävla receptionen igen och fråga om dem kunde öppna till vårt rum, då var dom jättesura på oss tydligen för vi förde sånt väsen, flera hade ringt och klagat så när vi väl kom upp på rummet drog vi alla till Kashba till ett ställe som heter Hula hula och festade vidare där, vi hade så jävla kul, alltså så mycket dans, dricka, spel, skratt och vi fick välja låtar hela tiden, det var ett superbra ställe! Kvällen slutade på ett kebabställe utanför och när jag kom var jag lite föör full så natten där var inte så rolig om ni fattar vad jag menar?..

Onsdag: Denna dagen spöregnade det och det tyckte väl vi bara var bra då vi kunde sova lite extra länge utan att känna någon ångest att det var så fint väder ute haha. Iallafall gick vi upp och åt lite sen kom dem där två svenskarna så vi satt och pratade med dem hela dagen också gick vi alla bort till Budde och Jonnas rum där även Larsson var. Vi var sjukt sega denna kväll efter kvällen/natten innan. Vi gick och satte oss på en restaurang och åt, jag tog en pizza som var sjukt god och sen efter det gick vi till samma ställe som igår, Hula hula och drack vidare där tills dem stängde. Den här dagen/kvällen var inte så rolig då vi först och främst inte mådde så bra + att det verkligen spöregnade, alltså det var en hel sjö i mina skor och stora vattenpölar överallt och det slutade ju fan aldrig regna...

Torsdag: Vi mötte upp Jonna, Budde och Larsson också tog vi en taxi till Yumbo, vi åt jättegod mat där på ett steak house och sen gick vi vidare och drack lite på andra ställen, men det blev lite drygt där så vi åkte hem och gick till Hula hula istället och festade vidare där tills dem stängde och sen efterfestade vi på Budde och Jonnas hotellrum och vi kom inte hem förens klockan 7 på morgonen. 

Fredag: Vi vaknade ganska tidigt också mötte vi upp Budde och Jonna och hyrde en bil över dagen och åkte till Puerto Mogan, en skit mysig liten by med hamn och marknader. Vi gick runt lite där och satte oss och åt sen bar det hemmåt för att Jonna hade en tatueringstid att passa. Så jag och Jonna gick till studion också satte dem igång, tog ungefär 3 timmar och resultatet blev himmla bra! Vi kom hem ganska sent och tog det lugnt den här kvällen/natten. 

Lördag: Budde och Jonna kom till oss också gick vi längs strandprommenaden och åt frukost på ett ställe och sen tog vi en fika på ett annat, denna dagen började med ganska fint väder men det ändrades rätt snabbt.. Jag och Jonna gick sen jättelångt för att hitta ett apotek och doktor och sen gick vi hem och fixade till oss också gick vi till en restaurang och åt, jag tog pizza då igen. Och efter det gick vi och festade.

Söndag: Idag gick vi bort till Yumbo där vi mötte upp Larsson också gick jag och Jonna runt där i alla affärerna och sen åt vi alla Thaibuffè. Vi tog sen en taxi hem vid klockan 7 och duschade och gjorde oss iordning och möttes sen upp igen, jag och Jonna altså också småshoppade vi på Kashba. Köpte 3 spritflaskor, 2 nagellack och lite godis. Sen när vi kom hem packade vi väskorna osv för att åka hem imorgon klockan 7 på morgonen..

Måndag: Vi hoppade på transfern vid klockan 7 på morgonen och det var verkligen inte kul att gå upp så jävla tidigt! Sen satte resan påväg hem igång. Var en dryg dag, också när vi kom hem regnade det och blåste svinkallt. Kul. Men jag har haft en toppen semester så ska väl inte klaga. 



Tog inte så många bilder, var ju inte så bra väder och orkade inte bära runt på kameran varje dag men några kort blev det iallafall. Har typ 100 bilder på pappas mobil på alla olika drinkar vi druckit och ja lite andra bilder, får se om jag lägger upp dem i ett enskilt inlägg men inte nu iallafall.





Postat den: 18 December, 01:50

Åh, så fina bilder!

Svar: Tack så mycket, kram :D
Alexandra Gefvert



Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress: (publiceras ej)
Bloggadress:

Kommentar:


Trackback