The frozen ground


Den här filmen trodde jag inte skulle vara så bra i början men den blev jätteintressant och plötsligt blev man helt inne i filmen. Den var verkligen jättebra och inte nog med det är filmen baserad på den sanna historien om Robert Hansen, en av de värsta seriemördarna i USA:s historia.

Utredaren Halcombe ska precis lägga karriären på hyllan men då plötsligt dyker en prostituerad tjej på 17år upp (Cindy) och lämnar ett fruktansvärt vittnesmål. Han känner att han måste ta det här fallet, ett sista fall bara. Cindy som tjejen heter har flytt från en våldtäcksman och seriemördare som torterat henne. Tillslut lyckas Halcombe avslöja identiteten och kopplar samman cirka 20 tidigare mord av denne seriemördaren men han behöver bevis, jakten på bevis är tuff, seriemördaren städar verkligen undan efter sig. 

The frozen ground får betyget en stark 4/5, som jag skrev innan är filmen verklighetsbaserad och det gör den bara ännu bättre när de visar bilder på alla offren i slutet av filmen och skriver när han mördade dem, allas namn i filmen är ockå allas riktiga namn i verkligheten. 

Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress: (publiceras ej)
Bloggadress:

Kommentar:


Trackback