Trött tjej

Kom hem vid 3 från Danielle igår och somnade sen inte förens typ 5 så idag vaknade jag sent och har ätit lite frukost och funderar på att lägga mig en liten stund till och typ titta på Prison break, är skit trött haha. Senare kommer Guido hit till mig också får vi väl se vad vi hittar på om vi stannar hemma eller går ut eller vad det nu blir. 

Igår på kvällen satt jag och planerade med mina pengar och har skickat in en lapp om pengar så nästa vecka får jag äntligen pengar. Har gått utan pengar nu i typ 2 veckor altså jag har verkligen 0kr.. Så kommer bli väldigt glad när jag får mina älskade pengar! Måste dock lägga undan och börja spara till studenten och studentresan.. Också är jag skyldig lite pengar och måste betala 500kr till klassen för studentflaket och DJ och musik.


K l ä n n i n g

Har ju pluggat massor idag också har jag även städat mitt rum och slängt lite onödiga grejer som bara tagit plats. Och nu ska jag och Wendela gå över till Danielle en sväng och snacka lite skit haha. 

Tog några bilder på en klänning jag aldrig använt igår när jag provade massa sommaroutfits, den är ju ganska fin ändå!


Godmorgon

Godmorgon på er. Stannade hemma idag för att plugga. Haha det låter kanske konstigt men jag känner att jag har vissa ämnen att prioritera just nu och jag tycker jag får mer gjort om jag sitter hemma och pluggar i lugn och ro jämfört med i skolan då man är med sina vänner och det är stimmigt i klassrummet och tankarna börjar rulla iväg på andra banor.. Så jag har faktiskt fått jättemycket gjort nu när jag suttit här och pluggat och mer ska det bli. Jag har gjort en planering så jag vet vad jag ska göra i alla olika ämnen och har lite mer koll på allt, så det känns rätt bra nu.

Tog några fina bilder på min älskade Missen ♥


Så mycket i skolan just nu

Har sjukt mycket att göra i skolan just nu och måste verkligen försöka fixa allt nu tills studenten. Har precis kommit hem, går ju i skolan till klockan åtta på onsdagar.. Är helt död just nu men måste plugga ännu mer och sen klockan tio är det ju Paradise hotel, så jäkla spännande! 
För övrigt, vet ni vad vi har utanför oss? en vild hare som hoppar runt bland husen. Tycker det är jättecoolt så här centralt som vi bor.
Den är jättestor och jag har sett den typ 5 gånger nu dom senaste två månaderna. Idag när jag gick här utanför mitt hus så såg jag den på typ 5 meters avstånd, så jävla söt.


Fixat och dolat

Stannade hemma idag men har ändå pluggat lite och fixat lite med vårt projektarbete så har ju ändå gjort något. Jag har ränsat lite kläder nu på kvällskvisten, klippt och snyggat till endel plagg och hittade massa "glömda" kläder jag provade och har provat massa olika outfits. Blir så taggad på sommar när jag provar klänningar och toppar, shorts och kjolar.. Nu väntar jag på att Paradise hotel ska börja.

Tycker det är så jäkla snyggt att ha kort topp och kjol och visa en bit av "magen" eller ja revbenen eller vad man nu kallar det.


Mysig morgon


Paradise hotel och mitt hår..

Danielle och Lina kom hit hem till mig också pratade vi lite och såg på Paradise hotell, fan vad jag älskar det programmet, tycker det är sjukt bra i år! Nu ska jag duscha sen lägga mig och försöka somna till ett Prison break avsnitt. Imorgon kanske jag följer med Lina och Danielle och gymmar, haha vi får se hur det blir med det, kan tänka mig att jag kommer vara hur trött som hellst efter skolan. 

Bild från i sommras, fan vad jag tycker det är snyggt med svart hår men jag passar inte riktigt i det.. Synd för jag verkligen älskar svart hår..
Just nu har jag hur mycket utväxt som hellst och håret har ändrat färg till typ mörkbrunt.. Usch vill verkligen göra något med mitt hår!!


Storstädat

Fick skjuss till skolan idag tack och lov, herregud vilket snöoväder! Gick på matlagningen idag och det kändes jättebra så nu ska jag börja gå dit varje gång. Vi gjorde tacopaj denna gång. Sen när jag kom hem städade jag lite i mitt rum och nu vill jag bara att tiden ska gå så klockan blir 22.00 då det är Paradise hotel. 

Märks det att jag älskar den där effekten med prickarna eller? Haha



l0vebyalex.tumblr.com


Jag skrev ju tidigare att jag uppdaterat min Tumblr nu igen, tycker det är så himla kul med Tumblr och det finns så mycket fina bilder att reblogga + att lägga upp sina egna som andra kan reblogga eller gilla. Jag gillar att blanda mina egna bilder med massa andra fina bilder andra tagit och jag blir så glad av att titta igenom min Tumblr. Ni hittar min Tumblr här: l0vebyalex.tumblr.com

En lugn mysig helg

Har kommit hem från Guido nu. Guido och hans bror kom och hämtade mig på fredag natt också åkte vi hem till honom också har vi bara myst och tittat på massa filmer och gosat massor med nya katten Karlsson. På lördag natt skjussade vi in Guidos granne till stan också åt vi på Max.
Och nu på kvällen åkte jag hem. Det var verkligen ett bra tag sedan nu vi hade en lugn helg utan att gå ut, har inte stannat inne en hel helg på jag vet inte hur länge.

Nu sitter jag här och gosar med Missen i min famn, hittade en bild för ett tag sedan där jag hade så fina naglar, nu har jag helt sönderbitna och har inte tagit hand om dom på jättelänge.. Nu ska jag strax hoppa in i duschen.


Tidsinställt inlägg

Detta är ett tidsinställt inlägg jag gjort nu för att jag vet att när jag åker hem till Guido orkar jag aldrig blogga och har inga bilder osv. Men jag tittade på en film med min låssasmamma igår kväll och sen vid klockan 12 på kvällen eller natten eller vad man nu kallar det så kom Guido och hämtade mig också åkte vi hem till honom också åker jag hem imorgon igen :) 

Vet inte om det blir så kul med ett inlägg jag skrev igår kväll innan jag åkte till Guido men kanske roligare än ingen uppdatering alls? 



Älskar när mitt hår ser lila/rött aktigt ut på bilder, vill ha sån färg men vet inte hur jag ska få sån färg när jag har så mörkt hår? då måste jag bleka det först och grejer säger alla men jag vill inte slita på håret nu när det väl har börjat växa..

2 låtar som ligger mig varmt om hjärtat

Alla har väl några låtar dom har älskat i flera år, sånna låtar man aldrig tröttnar på, sånna låtar som man tycker är lika bra nu som när man först hörde dom. Tänkte lägga upp 2 sånna låtar som jag älskat i flera flera år här för den som är intresserad haha. 





Tänk om jag hade gröna ögon, älskar bruna och gröna ögon!

Äntligen fredag!

Imorse vaknade jag av att Wendela spelade musik på högsta volym, kul att vakna till dålig hög skit musik... Iallafall så gjorde jag mig iordning också gick Wendela med ut och fotade mig lite innan jag tog bussen till skolan. Var jätteslappt i skolan och nu har jag kommit hem och ska göra te, håller på att frysa ihjäl! 

Roligt med lite bilder såhär innan skolan, vanligtvis börjar jag tidigt på morgonen då det fortfarande är mörkt ute och jag inte har någon tid..




Mitt hår har växt

Jag får höra väldigt ofta att mitt hår växt så mycket på senaste tiden och det har jag ju även märkt själv också. Jag tror det är dels för att jag var blond innan och då blekte jag håret så mycket och det sliter nog mest på håret men även för att jag slutat platta håret. Jag har verkligen slutat platta det helt och hållet, använder aldrig plattången nu mera, knappt inte ens när jag går ut, utan jag har mitt själv vågiga hår och tycker inte att det är så fult, utan då har jag hellre längre lite vågigt än kort bara för att jag vill ha platt hår. Jag använder lite hårolja i topparna och jag självtorkar nästan alltid mitt hår, också har jag ju nu börjat sova med håret i en fläta för att det ska slita ännu mindre på håret. 

Mitt hår är dock väldigt slitet och hänger i "råttsvansar" där nere men har tänkt klippa topparna igen, men vill så gärna få längre hår och jag tror man får som längst om man inte klipper det alls, men det ser ju friskare och finare ut om man klipper det.


Onsdagkväll

Igår på kvällen ringde Danielle mig också gick jag över till henne där även Sandra och Lina var också åkte vi till affären och köpte blanddricka och svängde förbi Mc Donalds sen började vi dricka lite alkohol hos Danielle, lyssnade på musik och spelade spel, blev en bra onsdagkväll med bra tjejer. Kom inte hem förens typ 4 och då var jag ju tvungen att titta på Paradise hotel eftersom att jag missade det så la mig vid 5, sen när jag vaknade typ två timmar senare och skulle upp till skolan kände jag bara att jag nog stannar hemma istället. 

Lite tråkigt att jag aldrig tar bilder när jag är med folk, men orkar ju aldrig dra på systemkameran liksom.. Och det är inte så många som brukar vilja vara med på bild heller.


Festbilder

Guido tar alltid massa bilder på fest men han är så jävla dryg när der gäller att lägga upp bilderna sen, därför brukar jag skriva att jag inte har några bilder från kvällen för att han har alla på sin mobil men nu har han lagt upp några album från olika fester som jag tänkte lägga upp.


Avokado var ju gott

Åt avokado för första gången idag, eller jag har ätit guacamole men inte så här med bara citron och salt på macka, var rätt gott ändå, och kolla vilka snygga bilder Wendela tog på en jävla avokado och en macka haha. Nu pluggar jag gärnet inför mitt religionsprov jag har sen och efter provet har jag matte klockan 5-8 på kvällen, buhuu..


Bra kväll med bra tjejor

Jag och Wendela gick och mötte upp Vicky på affären också köpte vi lite dricka, kakor och chips och sen gick vi hem till oss och satt och myste och pratade om allt möjligt tills Paradise hotel började, då kom även Matilda hit. Sen efter Paradise hotel åkte Vicky hem och Matilda har försökt hjälpa mig inför ett prov jag har imorgon. Ska duscha nu och sen sätta på ett Prison break avsnitt och somna till som vanligt. 


En bra start på dagen

Morgonen började bra och jag fick även med Wendela ut så hon tog några kort på mig sen fick jag skjuss av pappa till skolan. Var en kort dag i skolan och nu har jag kommit hem och senare kommer Victoria komma hit. Gjorde ingenting med håret idag, sov med flätan och den fick sitta i hela dagen.




Kvällsinlägg

Idag la jag upp en länk på Facebook och fick 100 mer besökare än vad jag vanligtvis får, var ju positivt och roligt, men skulle ju vara kul om så många fler orkade klicka in här utan att jag måste lägga upp länken på Facebook.. Jag använder knappt Facebook, bara för att titta om jag fått några meddelanden eller att lägga upp blogglänken typ.

Men what ever, tittade på Paradise hotel förut, har blivit helt besatt av det haha, sen har jag försökt plugga lite och nu sitter jag här med en kopp te och ska ta på ett Prison break avsnitt och sen sova, standard. Godnatt!


Hur jag redigerar mina bilder

Fick frågan hur jag redigerar mina bilder som jag lägger upp här i bloggen så tänkte att jag skulle visa er alla.

För det första så använder jag mig inte av Photoshop utan jag använder mig av denna gratissidan: Befunky.com en jätteenkel och bra sida!
Blixten på vår kamera har gått sönder så jag använder mig aldrig av blixt när jag tar bilder, vi har en väldigt dålig kamera, en Nikon D40 och alla bilder blir väldigt gul/orangea, så för det mesta brukar jag dämpa färgerna på bilderna och göra dem ljusare. 


Och något jag nästan alltid gör när jag redigerar bilder på sidan Befunky är att jag klickar på den lilla "trollstaven" längst till vänster och scrollar längst ned till Vintage colors och lägger på Vintage color 1, så att bilderna blir lite mer blå/röda. Ibland gör jag mer, och ibland gör jag mindre men jag gör nästan alltid lite av det iallafall. Här nedanför har vi ett bra exempel. 

Något jag gör också är "finar till" huden, många brukar dock klaga på att det ser dåligt ut, att man ser redigeringen men jag bryr mig inte så mycket om dom tycker det, jag tycker en bild kan se mycket bättre ut så än utan, och ibland gör jag det inte för att jag har dålig hy på bilden utan helt enkelt för jag tycker hela bilden piffas upp då. När jag finar till huden gör jag det på Touch up, också klickar man på Wrinkles. 


En annan grej jag gör på bilderna är prickar eller runda ringar eller hjärtan, det gör jag på en annan gratis redigeringssida Picmonkey.com.
När man valt bild klickar man på "trollstaven" längst till vänster och scrollar ner till Bokeh shapes också kan man lägga på vilken effekt man vill ha.


Sådär, nu vet ni hur jag redigerar mina bilder, jag lägger nästan aldrig upp helt oredigerade bilder, jag redigerar iallafall alltid ljus eller färg. 

Bra avslut på veckan

Wiho äntligen tog jag tag i städningen och även tvätthögen också har jag redan hunnit duscha. Nu har jag skärt upp lite apelsinklyftor och tänt ljus också ska jag slå på ett avsnitt av Prison break, blev ett bra avslut på veckan. Godnatt på er ♥


Vart en riktigt bra helg detta

I fredags körde pappa mig och Guido hem till Carl och Rebecka där det var lite folk och vi firade Rebecka som fyllt år, var riktigt mysigt där sen drog vi in till stan vid halv tolv också gick alla till Jaguar medans jag och Guido gick till Tempel där mina tjejor var och massa andra vänner, trots att det var dåligt med folk så var det någon jag kände vart jag än vände mig om och vi dansade som aldrig och rockade loss på dansgolvet, var faktiskt skit kul där!

Sen på lördagen vaknade vi i hyfsat bra tid också åkte jag, Guido och Wendela på lite ärenden först sen hämtade vi Jobe och Vikko också tog vi en spontan trip till Kristinehamn, var rätt soft att åka runt i en varm bil med dricka och lite annat och musik och så, sen åkte vi förbi hemma hos Daniel och Mimmi och hämtade upp mina skidor och pratade om vi kanske skulle festa igen. Så vi åkte hem och pratade lite mer om det sen bestämde vi oss för att åka dit och dricka ändå, blev en riktigt lyckad kväll den dagen med, lite för crazy för vissa haha, folk shottade sönder, en tequila flaska, en smirnof flaska och typ en halv vodkabox eller något, det var crazy och vi dansade loss och hade jätteroligt denna kvällen också. 

Idag är det söndag och det har inte varit en sån rolig dag, jag och Guido har bråkat som fan, han har tappat bort sin mobil igår som han märkte nu imorse och bara varit allmänt trötta.. Nu måste jag ta tag och städa mitt rum, har sagt det i flera dagar och det blir ju bara värre och värre..

Får bli två selfies från i fredags haha, har inga bilder från hela helgen tyvär.


Bekännelser

Jag är sämst på att spara pengar, jag får mer än dubbelt så mycket än mina klasskompisar men jag är alltid den som har slut på pengar först..
Jag älskar positiva människor som sprider glädje, det är något jag själv försöker göra.
Jag läser dagligen flera bloggar om Miley Cyrus haha är typ besatt av henne.
Jag väger nu 54kg och är jävligt glad över att jag gått upp i vikt.
Skulle verkligen vilja ha en större och bättre blogg, men skulle inte orka lägga ner mer tid på bloggen än vad jag redan gör.
Jag äter mackor typ HELA TIDEN, älskar mackor haha!
Ser sååå mycket fram emot sommaren, studenten och studentresan och allt, kommer bli grymt.
Jag hejar på Thobias och Aina i Paradise hotel.
Jag har slutat dricka cola, sist jag drack det mådde jag illa och tyckte det var svin äckligt, det har ju dock bara gått 2/3 veckor men ändå.


Dream away


Plugga hårt nu in i det sista

Kom hem från skolan vid klockan sju idag, ska börja på något som heter SOL på onsdagar och även plugga varje dag på spotlovet..
Måste verkligen få upp mina betyg nu innan jag går ut så får väl offra mig lite, så från och med nu ska jag och Isabelle gå i skolan tills klockan åtta på onsdagar. Nu ska jag käka!!


Godnatt inlägg

Sov någon timma på kvällen innan Paradise hotel och nu är jag hur pigg som hellst, så jävla typiskt.. Men ska lägga mig i sängen och titta på något avsnitt av min älskade bästa tv serie av alla: Prison break ♥

Ska försöka fläta mitt hår varje kväll, det sägs ju att håret inte slits lika mycket när man har det flätat, men det gäller ju att komma ihåg det också, och ha orken innan man lägger sig haha.. Godnatt på er!


Ett litet inlägg till mina läsare

Måste bara skriva ett litet inlägg till er mina vänner och läsare. Får höra väldigt ofta att först och främst mina vänner läser min blogg och tycker att den är så bra men också folk som inte känner mig eller inte ens vet vem jag är som läser min blogg. Blir ibland jätteförvånad över vad för folk som läser min blogg. Men jag tycker det är superkul och får alltid bra kommentarer av er och jag blir supertaggad till att blogga mer och mer när folk skriver eller säger till mig att dom läser min blogg, att den är så bra osv. Ville bara skriva att jag uppskattar era små kommentarer jättemycket.
(Nu menar jag inte att jag får massa kommentarer här på bloggen för det är det ganska dåligt med, men folk kan skriva på Facebook till mig och kommenterar det i verkligheten) ♥ 


Bra helg!

Hej på er, hade skitkul och trevligt i lördags hemma hos Lina i deras bastu med Wendela, Danielle och Sandra. Dom hade högtalare där så vi lyssnade på massa musik och sjöng med till gamla roliga låtar, vi drack och körde lite spel, och även lite dans där inne i bastun haha det var verkligen en toppenkväll som måste göras om! 

Sen på söndagen kom Guido och hämtade mig också åkte vi hem till honom också köpte vi med oss chips, popkorn och dricka och myste med. 

Ingen ville att jag ska lägga upp bilder egentligen men jag la ändå upp dom här små bilderna hehe hoppas ingen blir för sur.. Linas katt var även med i bastun, haha så konstig som älskar att basta? Han ville ligga högst upp och mådde jätteskönt där haha!


Ser fram mot ikväll

Igår gick jag över till Danielle och vi hade en myskväll, vi gick och köpte pizza och drack cider och blev jävligt mätta! Helt plötsligt fick vi för oss att gå ända bort till Herrhagen till Daniel och Mimmi där det var lite folk men det var väldigt sent så vi stannade inte så jättelänge, vi kände oss väldigt party, kom i vardagskläder, knappt något smink, håret uppsatt och äckligt men jaja what ever. 

Nu har jag vaknat och duschat en snabbis, ska väl gå ner och äta frukost snart och sen ikväll ska jag, Danielle, Wendela och Sandra åka hem till Lina i Skattkärr och basta i hennes bastu och dricka några cider och bara chilla, ser verkligen fram emot kvällen för jag älskar att hänga med dessa brudar så mycket, vi har alltid så kul ihop! Vi alla lärde känna varandra från cheerleadingen för typ 5år sedan, vi har så mycket roliga minnen ihop ♥


The frozen ground


Den här filmen trodde jag inte skulle vara så bra i början men den blev jätteintressant och plötsligt blev man helt inne i filmen. Den var verkligen jättebra och inte nog med det är filmen baserad på den sanna historien om Robert Hansen, en av de värsta seriemördarna i USA:s historia.

Utredaren Halcombe ska precis lägga karriären på hyllan men då plötsligt dyker en prostituerad tjej på 17år upp (Cindy) och lämnar ett fruktansvärt vittnesmål. Han känner att han måste ta det här fallet, ett sista fall bara. Cindy som tjejen heter har flytt från en våldtäcksman och seriemördare som torterat henne. Tillslut lyckas Halcombe avslöja identiteten och kopplar samman cirka 20 tidigare mord av denne seriemördaren men han behöver bevis, jakten på bevis är tuff, seriemördaren städar verkligen undan efter sig. 

The frozen ground får betyget en stark 4/5, som jag skrev innan är filmen verklighetsbaserad och det gör den bara ännu bättre när de visar bilder på alla offren i slutet av filmen och skriver när han mördade dem, allas namn i filmen är ockå allas riktiga namn i verkligheten. 




Ännu en ny bloggdesign till salu

Nu har jag knåpat ihop ännu en bloggdesign som är tillsalu på min designsida: AGdesign. Säljer även denna designen för 70kr, altså bara designen som den är och sen får du själv lägga in din egen header. Eller för 100kr då jag gör en personlig header till dig efter dina önskemål. 
Mer info hittar du på min designsida AGdesign.blogg.se

(Klicka på bilden för att se designen live)


Do my thang


Älskar den här låten, Do my thang med Miley Cyrus, är nog min absoluta favoritlåt just nu. Har nog lyssnat på den 500 gånger kan jag tänka mig ♥


The call


Denna filmen kunde inte vara bättre, enligt mig. Helt klart en av de bättre filmerna jag sett, tycker det var kul att se en film från en vinkel man inte brukar se en film från, altså från larmcentralen. Jag blev verkligen helt tagen av denna film!

Jordan jobbar på larmcentralen och tar emot samtal och en kväll får hon ett ett otäckt samtal från en tonnårstjej och Jordan gjorde ett misstag att ringa upp tjejen när samtalet bröts mitt i allt, det gjorde så att tjejen några dagar senare hittas död. Några månader senare tränar Jordan upp nya larmmottagare och då kommer ett samtal från samma mördare som mördade tjejen innan och Jordan blir helt skräckslagen, vad ska hon göra nu? Mannen är helt galen och ger inte upp i första tag inte.
The call får helt klart av mig betyget 5/5, den var så otroligt spännande och kunde inte bli bättre. Detta var verkligen en film i min smak!




Magaluf

Jag orkar verkligen inte med detta skitväder vi har i Sverige, vill ha sol och värme, vill bara att dessa 5 månader ska gå så fort som möjligt för då är det dags för studentresa nummer 2. Vet inte om den kan toppa förra resan med tjejerna men vi får väl se ;) 

Är det någon av er läsare som också ska till Magaluf på studentresa?

Slänger in en bildbomb från studentresan i sommras, altså alla dessa bilder säger mer än tusen ord, hade så grymt jävla kul!



För övrigt tittade jag tillbaka i min blogg vad som hänt under året och jag var utomlands hela 4 gånger, I början av året reste jag, min pappa, min låssasmamma och Guido till Gran Canaria, sen månaden efter det åkte jag en vecka till Frankrike, och sen var det ju denna studentresan till Magaluf i slutet av maj och sista resan blev i december med pappa, hans jobbarkompis och hans dotter Jonna. Känns som jag inte rest någonting under 2013 men det har jag ju ändå.

Booring thursday

Började sent i skolan idag, gött men fick GÅ ända in till stan för miss busskort hade gått ut.. Så efter skolan gick jag och fyllde på det och denna gången med hela terminen istället för månadsvis som jag brukar, kommer tjäna på det i längden även fast det svider i plånboken att lägga 1000spänn på ett jävla busskort på en och samma gång.. Jaja nu ska jag äta och sen plugga lite.


Färdig design till salu

Nu har jag suttit och knåpat ihop en färdigkodad design som nu är till salu. Den kostar 70kr för endast designen då du får lägga in din egen header, annars 100kr om du vill att jag gör en personlig header till dig. Läs mer på min designsida AGdesign.

(Klicka på bilden för att se designen live)


Mår inte så bra idag..

Usch idag har jag inte alls mått något vidare bra.. Har legat i sängen ungefär hela dagen så nja har inget att uppdatera med. Imorgon börjar skolan igen men är inte säker än om jag kan eller ska gå dit, känns som jag blivit magsjuk och ligger och kallsvettas till och från och mår illa. Ska äta lite nu iallafall och plugga lite sen är det ju Paradise hotel. 


Massa nytt på AGdesign

Nu när det är nytt år hade jag tänkt sätta igång att bloggdesigna igen, har haft ett uppehåll nu någon månad eller två men känner att jag nu har lite mer tid och viljan är tillbaka. Så om någon är sugen på en snygg bloggdesign nu inför nya året så tycker jag ni ska kolla in min designsida AGdesign för mer information eller för att titta på tidigare designer jag gjort.

Jag har även gjort om hela sidan och om ni vill beställa en design kan man göra det direkt under fliken "beställ design". Jag har även gjort en ny grej och det är att jag börjat göra sponsrade designer, dvs om du har över 500 unika besökare per dag kan du få en design helt gratis av mig i utbyte mot att det står att jag gjort designen.

Just nu har jag altså inga designer på kö så passa på att beställa nu då blir designen klar snabbare än när det är kö. AGdesign.blogg.se


Vänt på dygnet

Åh jag har vänt på dygnet helt totalt nu, gått upp vid klockan 5/6 de här två senaste dagarna och då blir det ju att jag går och lägger mig samma tid fast på nätterna då.. Och nu börjar jag ju skolan om några dagar.. Jaja jag lagade nyss lite mat till mig och Guido och snart ska jag gå över en stund till Danielle. 

Längtar för övrigt så tills imorgon då Paradise hotel börjar igen, haha vilket liv jag har.


Unknown



Filmen var jättebra och spännande, och blir lite extra bra när det är Liam Neeson i huvudrollen, jag tycker han är en sjukt bra skådespelare. Filmen hade en lite udda handling och jag gillade den skarpt.
Dr. Martin Harris och hans fru har precis anlänt till Berlin och har åkt in till staden, plötsligt märker Martin att hans portfölj är borta och tror att han kanske glömt den på flygplatsen, han tar då en taxi för att åka tillbaka men en bil framför taxin tappar ett stort skåp och taxin kör av vägen ner i en flod. Martin vaknar sedan upp några dagar senare på sjukhus och han har då svårt att minnas saker. Han minns hotellet där hans fru väntade på honom så han blir utskriven från sjukhuset och åker dit i panik. När han kommer till hotellet finns redan en Dr. Martin Harris där med hans fru. Då måste Martin skaffa fram bevis för att bevisa att någon tagit hans identitet och att han är den riktiga Dr. Martin Harris. Han tar då hjälp av tjejen som körde taxin, men det blir inte lätt, han har folk efter sig hack i häl hela tiden.
Betyget på Unknown får bli 4/5, en mycket sevärd film!

 


Fredag - lördag

Igår, fredag trodde jag inte det skulle bli något speciellt för mig men i sista sekund gjorde jag mig iordning också gick jag och Guido över till Danielle och sen mötte vi upp Mattias på torget också åkte vi vidare hem till Carl där vi drack lite och körde lite spel och hade det trevligt. Vi tog sista bussen hem och åkte hem till Danielle och chillade lite där tills sedan jag och Guido gick hem till mig, la mig inte förens 7-8 på morgonen. 

Idag vaknade vi jättesent då eftersom vi la oss så sent igår men när vi väl vaknade gick vi bort till Danielle där även Mattias var också gick vi alla och åt på Norrstrandspizzerian. Sen gick vi hem till Danielle igen och bara satt och snackade, sen drog Guido och Mattias och Lina kom på kvällen istället så vi tre låg där och pratade om allt möjligt sen åkte vi bort till affären också köpte jag med mig lite gott som jag och Guido ska äta nu, har tänt ljus också ska vi kolla på en film.


Branäs

Har haft en bra vecka i Branäs, dock med mycket magsjuka eller maginfluensa eller vad det nu var typ alla fick. Folk har kommit och folk har åkt hem men vi har haft det kul ändå tycker jag! Har ätit panpizzor varje dag i en vecka så det har jag väl tröttnat på kan jag lova er, förutom på nyårsafton då det blev 3 rätters, supergott allting. Det roligaste vi gjorde på veckan var en kväll när vi drack och kom på att vi skulle köra kurragömma i det stora kolsvarta huset, så vi släckte ner allt och alla verkligen la ner sig i leken, det kanske inte låter så kul men altså jag tyckte det var hur kul som hellst, tror vi alla tyckte det. Och ja det värsta var väl att nästan alla blev magsjuka en efter en..
Alla blev ju typ hyptrokondiker och trodde man hade alla möjliga sjukdomar. Men det var en rolig vecka ändå med bra folk!