Brown hair

Kanske borde färga håret mer brunt igen som jag hade här på bilderna, mitt hår är så himla mörkt nu och det ser så färgat ut, skulle vilja ha ungefär så här, en mer naturlig look. Vad tycker ni?


Två veckor

Jag har ju inte bloggat på hur länge som hellst nu så jag tänkte att jag slänger ihop ett inlägg lite vad jag gjort. Har blivit väldigt mycket festande och det vet jag men jag tycker att det är kul, ser typ inget annat roligt i livet just nu och väldigt skönt när alla "problem" försvinner för kvällen. Jaja what ever tyck vad ni vill. Här är lite vad jag gjort senaste tiden.

Torsdag: Först drog vi hem till Amandas kille och förfestade där några tjejer från klassen sen gick vi till Nöjes. Det var så där.. Gillar inte Nöjes så mycket när det är så jävla stort men det var ganska kul ändå. Sen käkade vi på BK också sov Emelie hos mig.

Fredag: Jag, Wendela och Emelie tog bilen bort till Bergvik och köpte lite mer alkohol också åt vi på MAX. Sen gjorde vi oss iordning och mötte upp Danielle och åkte hem till Vicky där vi förfestade sen drog vi till Tempel. Det var faktiskt ganska kul där sen sov jag hos Vicky. 

Lördag: Drack även lördagen också trots att jag var hur bakis som hellst, vi åkte till Maria och började dricka lite där sen gick vi bort till Vicky där det var massa folk. Sov även hos Vicky denna natten också. 

Söndag: Vi vaknade ganska sent men bestämde oss för att gå till Waynes där Wendela, Amanda och Maria var, också käkade vi pastasallad och snackade lite.Sen hände det väl ingenting under veckan typ.. Jag led lite då inte Danielle var hemma, altså vi träffas varje dag och pratar och ja livet är mycket mer värt när hon är hemma, veckan gick så jäävla segt utan henne.

Torsdag: Vi var några som förfestade hos Amanda och sen drog vi till Jaguar, hade faktiskt riktigt kul där och träffade fler jag kände vilket jag inte trodde då det var torsdag. Och var ju värt att vi var lediga i skolan på fredagen efter. 

Fredag: Jag och Danielle hade sleep over hos henne och köpte massa chips, dipp, cola, popcorn m.m. och bara stannade hemma och tog det lugnt och gottade oss. 

Lördag: Åkte hem till Vicky där vi körde förfest, fest och efterfest haha. Jag mådde dock inte så bra denna kvällen så kan väl inte säga att det var den värdaste kvällen jag varit med om men what ever. 

Söndag: Gjorde jag väl inget speciellt på, jag och Wendela var hos Danielle och vi bara låg och snackade hela kvällen typ och fick oss lite dampryck och skrattanfall och ja var bara allmänt galna.

Måndag: Var i skolan och sen när jag gick hem gick jag förbi Danielles lägis där även Sandra, Lina och Johanna var också bestämde vi oss för att ha en spelkväll och dricka lite så jag och Sandra tog bilen ut till Bergvik innan det hann och stänga och köpte två vinboxar och typ 20st cider, kändes lite alkis varning när vi gick ut där ifrån på en måndag.. Haha.. Vi spelade iallafall massa spel och drack och hade skitkul faktiskt!


 
Nu känner jag att jag håller på att bli sjuk men har kännt hela veckan att jag inte mått så bra, inte ätit bra och bara druckit massa på det, min halls dödar mig och jag hoppas verkligen att jag kommer bli bättre. 

Dagar som gått

Gick på stan i fredags med Emelie och Wendela också köpte jag mig ett par svarta jeans, en ögonbrynspenna och en nagelfil också åt vi på Subway och jag köpte lite alkohol till helgen. Sen på fredagkvällen åkte jag, Danielle och Elin hem till Stefan där det var massa vänner och sen åkte vi alla in till stan och gick till Jaguar. På lördagen mådde jag inte alls bra men Sondre fyllde år så vi var några hos Maria och sen drog alla på krogen och jag gick hem. Och igårkväll (söndag) kom Victoria hem till oss och vi satt och pratade lite och tittade på Keeping up with the Kardashians och jag gjorde även en fruktsallad. (Har börjat bli nyttigare nu, köper cola zero istället för vanlig cola och har börjat köpa frukt istället för godis) Hoppas bara det håller i sig..

Har beställt lite grejer från internet idag vilket jag nu typ ångrar.. Haha så typiskt mig, visar när jag fått grejerna!